кадри bTV, Фейсбук/Бойко БорисовРедактор: Депутатът от Изправи се! Мутри вън!“ и лидер

...
кадри bTV, Фейсбук/Бойко БорисовРедактор: Депутатът от Изправи се! Мутри вън!“ и лидер
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Бойко Борисов е неадекватен, плачливият тон и последното влизане в болница са театър


кадри bTV, Фейсбук/Бойко Борисов

Редактор: 

Депутатът от „ Изправи се! Мутри вън! “ и водач на „ Движение 21 “ Татяна Дончева разяснява изказването на Борисов за връщането на мандата по bTV като сподели, че от неговата „ дрънканица “ са станали ясни няколко. „ Първо, Борисов е несъответстващ “, сподели Дончева, чието посещение в студиото беше прекратено, с цел да бъде пуснато изказването на премиера в оставка.

На второ място тя разяснява, че 12 години ни е управлявал министър председател без никаква институционална просвета. „ Парламентът не може да разпитва съдиите по каузи, само че той това не го знае “, сподели Дончева.

„ Плачливият звук е спектакъл, както е спектакъл и последното влизане в болница и всички останали пантомими, които видяхме “, сподели Дончева.

Слави ще има последната дума за определянето на министрите в кабинета, който се чака да предложи, откакто стана ясно, че Даниел Митов няма да успее да сформира държавно управление с мандата на ГЕРБ. Това разяснява Дончева преди да бъде прекратена от изявлението на премиера в оставка. Тя сподели, че персонално избира да работи в Народното събрание с професионални политици, тъй като политиката е поминък. Дончева обаче призна, че откакто хората са дали 4 пъти повече гласове на Има Такъв Народ, това значи, че те чакат нещо от тях.

„ Хората не желаят политиците да им трансферират техните проблеми. 60% не желаят нови избори, тъй като не са подготвени за нов избор, те желаят да видят по какъв начин работи този парламент “, сподели Дончева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР